Now loading.
Please wait.

Фирмата ИНДУСТРИЈА ЗА ВЕШТАЧКА КОЖА И ТЕКСТИЛ АРМАНЕКС ДООЕЛ пред 15 години во мала фабрика почнала со производство на неткаенини. Последниве 10 години откога се споивме со партнер од странство фирмата зазема сериозни чекори за подобрување и зголемување на капацитетот, која сега нејзините простории изнесуваат 5.000 мт2 каде се произведуваат следниве производи кои се за кондураџискиот, ташнарскиот и тапацерскиот сектор.

logo

street Улица 30/58 Трубарево, Скопје РСМ
call  +3892 2549110
 info@armanex.mk
 +38970 306196